Keblinger

Η ΣΦΑΓΗ ΣΤΗ ΓΑΖΑ

Τελευταίες ειδήσεις

Η ΟΕΑ μόνη κυβέρνηση στην Ελλάδα που αναγνωρίζει η Ρωσία!!!!

Τρίτη 15 Ιουνίου 2010

ΕΚΤΑΚΤΟ ΣΥΝΤΟΜΟ ΣΗΜΑ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΡΩΣΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ

ΥΦΗΓΕΣΙΑ Ο.Ε.Α. ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ
ΠΡΟΣ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΡΩΣΙΚΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ – ΜΟΣΧΑ
ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΡΩΣΙΚΗΣ ΠΡΕΣΒΕΙΑΣ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ – ΕΛΛΑΔΑ:

15.06.2010

ΑΞΙΟΤΙΜΟΙ ΚΥΡΙΟΙ ΤΗΣ ΡΩΣΙΚΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ,

ΣΑΣ ΚΑΛΟΥΜΕ ΜΑ ΜΑΤΑΙΩΣΕΤΕ ΜΕ ΚΑΘΕ ΔΥΝΑΤΟ ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΚΟ, Ή ΔΥΝΑΜΙΚΟ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟ ΤΡΟΠΟ, ΤΗΝ ΤΕΚΤΑΙΝΟΜΕΝΗ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΤΩΝ ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΙΡΑΝ – ΠΕΡΣΙΑΣ, ΔΙΟΤΙ ΑΝ ΑΥΤΗ Η ΕΠΙΘΕΣΗ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΙΡΑΝ ΕΚΔΗΛΩΘΕΙ, ΟΙ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙΚΤΡΕΣ ΔΙΑ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ, ΔΕΔΟΜΕΝΟΥ ΟΤΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ Η ΕΜΠΛΟΚΗ ΤΗΣ ΔΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΣΦΑΛΙΣΗ ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΤΟΥ ΙΡΑΝ, ΠΡΑΓΜΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΘΑ ΕΜΠΛΕΞΕΙ ΕΥΡΥΤΕΡΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΟΥ «ΝΑΤΟ» ΜΕ ΕΥΝΟΗΤΕΣ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ.

ΔΙΑ ΤΗΝ ΥΦΗΓΕΣΙΑ Ο.Ε.Α. ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ,
ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΧΡ. ΧΡ. ΓΙΑΝΝΗΣ
ΕΛΠΙΔΟΣ 12, ΝΕΑ ΙΩΝΙΑ, ΒΟΛΟΣ.

11 σχόλια:

{ ΕΝΗΜΕΡΩΤΗΣ [ΠΑ.ΣΥ.Α.] } at: 17 Ιουνίου 2010 στις 10:04 π.μ. είπε...

Η Ο.Ε.Α. ΖΗΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΡΩΣΙΑ ΝΑ ΣΚΟΤΩΣΕΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΕΣ ΣΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ... ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΑΝΑΡΤΑΤΕ ΤΗΝ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ... ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΕΠΕΙΔΗ ΣΑΣ ΑΡΕΣΟΥΝ ΤΑ ΩΡΑΙΑ ΛΟΓΙΑ ΤΑ ΨΕΥΔΟΠΑΤΡΙΩΤΙΚΑ.

ΜΠΡΑΒΟ ΠΑΙΔΙΑ, ΕΙΣΤΕ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ... ΜΕ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΗΝ ΨΕΥΔΟ - Ο.Ε.Α.

Η Ο.Ε.Α ΕΙΠΕ:

"…ΕΑΝ Ο ΡΩΣΙΚΟΣ ΣΤΡΑΤΟΣ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙ ΝΑ ΕΠΙΤΕΘΕΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΘΑ ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕΙ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΩΣ ΜΕ «ULTIMATUM - ΤΕΛΕΣΙΓΡΑΦΟ» ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΓΕΕΘΑ. ΕΑΝ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΓΕΕΘΑ ΔΙΑΤΑΞΕΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΕΣ ΝΑ ΠΡΟΒΑΛΟΥΝ ΕΝΟΠΛΗ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ, ΗΤΟΙ ΔΙΑΤΑΞΕΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΕΣ ΚΑΙ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΥΣ ΝΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΟΥΝ ΤΟ ΠΡΟΔΟΤΙΚΟ «ΝΑΤΟ», ΤΟΤΕ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΠΟΦΕΥΚΤΟΣ Ο ΘΑΝΑΤΟΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΤΡΑΤΙΩΤΩΝ ΚΑΙ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ…"

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΠΡΟΔΟΤΙΚΟ ΚΕΙΜΕΝΟ:
http://ellhnkaichaos.blogspot.com/2010/04/blog-post.html

{ ΠΕΡΣΕΥΣ [ΠΑ.ΣΥ.Α.] } at: 17 Ιουνίου 2010 στις 10:11 π.μ. είπε...

ΤΟΜΕΑΣ "ΠΕΡΣΕΥΣ"

ΚΑΤΑΔΕΙΞΗ ΥΒΡΙΣΤΩΝ ΚΑΙ ΑΣΥΝΕΙΔΗΤΩΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΩΝ ΨΕΥΔΟ-ΠΑΤΡΙΩΤΩΝ ΠΟΥ ΓΕΝΝΗΣΕ Η Ο.Ε.Α.

ΠΡΑΞΕΙΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΤΕΛΟΥΝ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ "ΟΜΑΔΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΣ" - Ο.Ε.Α. ΚΑΙ Ο ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ "ΕΛΛΗΝ VS ΧΑΟΣ" http://ellhnkaichaos.blogspot.com ΤΟΥ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΠΑΠΑΝΑΚΟΥ ΖΗΤΩΝΤΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΡΩΣΙΚΟ ΣΤΡΑΤΟ ΝΑ ΕΙΣΒΑΛΕΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΚΟΤΩΝΟΝΤΑΣ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΠΡΟΒΑΛΟΥΝ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ

Ο ΠΑΠΑΝΑΚΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΚΑΤΟΙΚΟΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ UFM Thaliastr 10 72461 Germany ΙΔΙΟΚΤΗΤΗΣ ΚΑΙ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ "ΕΛΛΗΝ VS ΧΑΟΣ" http://ellhnkaichaos.blogspot.com ΩΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΚΕΛΥΦΟΣ ΤΗΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗΣ "ΟΜΑΔΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΣ" - Ο.Ε.Α. ΚΑΙ Ο ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΚΑΤΟΙΚΟΣ ΝΕΑΣ ΙΩΝΙΑΣ ΒΟΛΟΥ ΕΛΠΙΔΟΣ 6 & 12 ΩΣ ΜΕΛΟΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΚΑΙ ΚΛΗΤΗΡΑΣ ΕΠΙΔΟΣΕΩΝ ΠΑΛΙ ΤΗΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗΣ "ΟΜΑΔΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΣ" - Ο.Ε.Α. ΠΑΡ' ΟΤΙ ΔΙΑΠΡΑΤΤΟΥΝ ΚΑΤΑ ΣΥΡΡΟΗ ΚΑΙ ΚΑΤ' ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ ΤΟ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑ ΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΣΕ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΥΝΑΦΕΙΑ ΜΕ ΑΛΛΑ ΠΛΗΜΜΕΛΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΑ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΚΑΝΔΑΛΩΔΩΣ ΚΑΙ ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΩΣ ΣΤΟ ΑΠΥΡΟΒΛΗΤΟ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΔΙΩΚΤΙΚΩΝ ΑΡΧΩΝ ΜΕ ΔΙΑΡΚΗ ΠΑΡΑΒΑΣΗ ΚΑΘΗΚΟΝΤΟΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΩΝ ΔΙΚΑΣΤΩΝ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ ΤΗΣ Ε.Υ.Π. ΚΑΙ ΜΥΣΤΙΚΩΝ ΠΡΑΚΤΟΡΩΝ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ

ΕΔΩ:
http://perseus.pa-sy-a.gr/2010/03/31/00-00/pa-sy-a_perseus_2010-03-31_00-00.htm#plohghsh_05

ΚΑΙ ΕΔΩ:
http://perseus-pa-sy-a.blogspot.com/2010/05/blog-post.html

{ ΠΕΡΣΕΥΣ [ΠΑ.ΣΥ.Α.] } at: 17 Ιουνίου 2010 στις 10:13 π.μ. είπε...

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΕΝΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ "ΑΝΤΙ ΜΕΤΑΤΡΟΝ ΙΙ" ΠΕΡΙ ΤΩΝ ΤΕΚΤΑΙΝΟΜΕΝΩΝ ΠΡΟΔΟΣΙΩΝ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΚΑΙ ΤΩΝ ΥΠΟΤΑΚΤΙΚΩΝ ΤΗΣ

Τετάρτη, 24 Μαρτίου 2010
http://anti-metatron.blogspot.com/2010/03/blog-post_24.html

{ ΠΕΡΣΕΥΣ [ΠΑ.ΣΥ.Α.] } at: 17 Ιουνίου 2010 στις 10:15 π.μ. είπε...

Η ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ "ΟΜΑΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΣ" ~ Ο.Ε.Α. Ή ΤΟ ΣΚΕΛΟΣ ΤΗΣ MAJESTIC-12 ~ MJ-12 ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΙ ΕΜΜΕΣΩΣ ΠΛΗΝ ΣΑΦΩΣ ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΒΟΜΒΙΣΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ "ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ" ΚΑΙ ΖΗΤΑ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΩΣ ΤΗΝ ΗΘΙΚΗ ΚΑΙ ΒΙΟΛΟΓΙΚΗ ΕΞΟΝΤΩΣΗ ΤΟΥ ΣΠΥΡΙΔΩΝΟΣ ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΥ ΤΟΥ ΠΑ.ΣΥ.Α. ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΔΙΟΚΤΗΤΩΝ ΤΩΝ ΦΙΛΙΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓΙΩΝ

http://anakoinwths.pa-sy-a.gr/2010/03/23/02-30/pa-sy-a_anakoinwths_2010-03-23_02-30.htm#plohghsh

{ ΠΕΡΣΕΥΣ [ΠΑ.ΣΥ.Α.] } at: 17 Ιουνίου 2010 στις 10:19 π.μ. είπε...

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΙΚΑ ΟΙ ΝΟΜΟΙ ΠΕΡΙ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ


ΔΕΥΤΕΡΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ Προδοσία της χώρας

Άρθρο 138. -Επιβουλή της ακεραιότητας της χώρας.
1. Όποιος επιχειρεί με σωματική βία ή με απειλές σωματικής βίας να αποσπάσει από το ελληνικό κράτος έδαφος που ανήκει σ' αυτό ή να συγχωνεύσει έδαφος του ελληνικού κράτους σε άλλη πολιτεία τιμωρείται με θάνατο. 2. Οι διατάξεις των άρθρων 135 και 137 έχουν και εδώ εφαρμογή.

Άρθρο 139. -Προσβολή εναντίον της διεθνούς ειρήνης της χώρας.
1. Όποιος συνεννοείται ή διαπραγματεύεται με ξένη κυβέρνηση με σκοπό να προκαλέσει πόλεμο ή εχθροπραξίες εναντίον του ελληνικού κράτους ή κάποιου συμμάχου του, τιμωρείται με ισόβια ή πρόσκαιρη κάθειρξη.
2. Αν εξαιτίας των ενεργειών αυτών ξέσπασε πραγματικά ο πόλεμος ή άρχισαν οι εχθροπραξίες τιμωρείται με ισόβια κάθειρξη ή θάνατο.

Άρθρο 140.
Όποιος με πράξεις εχθρικές, που η κυβέρνηση δεν τις εγκρίνει ή με μηχανορραφίες εκθέτει με πρόθεσή του το ελληνικό κράτος ή κάποιο σύμμαχό του σε κίνδυνο πολέμου ή εχθροπραξιών τιμωρείται με κάθειρξη μέχρι δέκα ετών. Αν εξαιτίας των ενεργειών αυτών ξέσπασε πραγματικά ο πόλεμος ή άρχισαν οι εχθροπραξίες, τιμωρείται με κάθειρξη τουλάχιστον δέκα ετών.

Άρθρο 141.
Όποιος με πρόθεσή του και με οποιεσδήποτε ενέργειες εκθέτει το ελληνικό κράτος ή σύμμαχό του ή κατοίκους τους σε κίνδυνο αντιποίνων ή εκθέσει σε κίνδυνο διατάραξης τις φιλικές σχέσεις του ελληνικού κράτους ή συμμάχου του με ξένο κράτος, τιμωρείται με φυλάκιση τριών μηνών μέχρι τριών ετών. Αν τα αντίποινα επήλθαν πραγματικά εξαιτίας των ενεργειών του, τιμωρείται με φυλάκιση τουλάχιστον τριών ετών.

Άρθρο 142.
Όποιος από αμέλεια έγινε υπαίτιος κάποιας από τις πράξεις των άρθρων 139-141 τιμωρείται, στις περιπτώσεις των άρθρων 139 και 140, με φυλάκιση μέχρι τριών ετών και στις περιπτώσεις του άρθρου 141 με φυλάκιση μέχρι ενός έτους.


ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ......

{ ΠΕΡΣΕΥΣ [ΠΑ.ΣΥ.Α.] } at: 17 Ιουνίου 2010 στις 10:19 π.μ. είπε...

Άρθρο 143. -Στρατιωτική υπηρεσία στον εχθρό.
Ο Έλληνας υπήκοος που σε καιρό πολέμου κατά του ελληνικού κράτους υπηρετεί σε εχθρικό στρατό ή παίρνει όπλα κατά της ελληνικής πολιτείας ή των συμμάχων της, τιμωρείται με την ποινή του θανάτου ή με ισόβια κάθειρξη.

Άρθρο 144. -Υποστήριξη της πολεμικής δύναμης του εχθρού.
1. Όποιος σχετικά με πόλεμο που ξέσπασε ή που επίκειται κατά της ελληνικής πολιτείας ενεργεί παράνομα και εν γνώσει, με τρόπο που μπορεί να ενισχύσει τις πολεμικές δυνάμεις του εχθρού ή να βλάψει τις πολεμικές δυνάμεις της ελληνικής πολιτείας, ή των συμμάχων της, τιμωρείται με ποινή θανάτου ή με ισόβια κάθειρξη.
2. Ο ξένος υπήκοος που παρέχει στον εχθρό τα απαραίτητα για τον πόλεμο ή δάνειο, δεν τιμωρείται, εκτός αν, κατά το χρόνο της πράξης, κατοικούσε στην Ελλάδα ή σε έδαφος κατεχόμενο από την Ελλάδα ή αν όσα έδωσε στον εχθρό προέρχονται από αυτά τα εδάφη.
3. Όποιος σε έδαφος του κράτους που σε καιρό πολέμου βρίσκεται κάτω από εχθρική επιδρομή ή κατάληψη ευνοεί τις πολιτικές βλέψεις του εχθρού πάνω σ' αυτό το έδαφος ή ενεργεί εν γνώση με τρόπο που μπορεί να μειώσει την πίστη των πολιτών προς το ελληνικό κράτος, τιμωρείται με κάθειρξη ισόβια ή πρόσκαιρη.

Άρθρο 145. -Παράβαση συμβάσεων.
1. Όποιος σχετικά με πόλεμο που ξέσπασε ή που επίκειται κατά της ελληνικής πολιτείας παραλείψει ολικά ή μερικά να εκτελέσει σύμβαση που αφορά τις ανάγκες των πολεμικών δυνάμεων της πολιτείας ή των τυχόν συμμάχων της τιμωρείται με φυλάκιση. Αν η παράλειψη προήλθε από αμέλεια, τιμωρείται με φυλάκιση μέχρι δύο ετών.
2. Τα εγκλήματα αυτά τιμωρούνται μόνο με αίτηση του Υπουργού της Δικαιοσύνης.

ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ.....

{ ΠΕΡΣΕΥΣ [ΠΑ.ΣΥ.Α.] } at: 17 Ιουνίου 2010 στις 10:20 π.μ. είπε...

Άρθρο 146. -Παραβίαση μυστικών της Πολιτείας.
1. Όποιος με πρόθεσή του και παράνομα παραδίδει ή αφήνει να περιέλθουν στην κατοχή ή τη γνώση άλλου έγγραφα, σχέδια ή άλλα πράγματα ή ειδήσεις που τα συμφέροντα της πολιτείας ή των συμμάχων της επιβάλλουν να τηρηθούν απόρρητα απέναντι σε ξένη κυβέρνηση, τιμωρείται με κάθειρξη μέχρι δέκα ετών.
2. Σε καιρό πολέμου ο υπαίτιος τιμωρείται με ισόβια ή πρόσκαιρη κάθειρξη τουλάχιστον δέκα ετών.

Άρθρο 147.
Όποιος γίνεται από αμέλεια υπαίτιος κάποιας από τις πράξεις που αναφέρονται στο προηγούμενο άρθρο, αν αυτό τα σχέδια, τα έγγραφα, τα πράγματα ή οι ειδήσεις του είναι εμπιστευμένα υπηρεσιακώς ή του είναι προσιτό χάρη στη δημόσια υπηρεσία του ή χάρη σε εντολή της αρχής ή τα έμαθε λόγω μιας σύμβασης από εκείνες που αναφέρονται στο άρθρο 145 του Κώδικα τιμωρείται με φυλάκιση μέχρι τριών ετών.

Άρθρο 148. -Κατασκοπεία.
1. Όποιος με πρόθεση και παράνομα πετυχαίνει να περιέλθουν στην κατοχή του ή στη γνώση του αντικείμενα ή ειδήσεις από εκείνες που αναφέρονται στο άρθρο 146 τιμωρείται με φυλάκιση τουλάχιστον ενός έτους.
2. Αν όμως ο υπαίτιος ενήργησε με σκοπό να χρησιμοποιήσει τα ανωτέρω αντικείμενα ή ειδήσεις για να τα διαβιβάσει σε άλλον ή να τα ανακοινώσει έτσι ώστε να μπορούν να εκθέσουν σε κίνδυνο το συμφέρον του κρότους και ιδίως την ασφάλειά του ή κάποιου από τους συμμάχους του τιμωρείται με ποινή κάθειρξης και σε καιρό πολέμου, με ισόβια κάθειρξη ή θάνατο.

Άρθρο 149.
1. Όποιος: α) χωρίς δικαίωμα καταρτίζει εικόνες ή σχέδια οχυρώσεων πλοίων, δρόμων, καταστημάτων ή άλλων έργων ή στρατιωτικών τόπων ή β) για το σκοπό αυτό, μπαίνει κρυφό ή με απάτη στα μέρη αυτό, αν η προσέλευση εκεί απαγορεύεται στο κοινό, τιμωρείται με φυλάκιση μέχρι δύο ετών, αν η πράξη δεν τιμωρείται βαρύτερα από ειδική διάταξη.
2. Όποιος εισέρχεται στα πιο πάνω μέρη κρυφό ή με απάτη, τιμωρείται γι' αυτό και μόνο με φυλάκιση μέχρι έξι μηνών.

Άρθρο 150. -Νόθευση αποδεικτικών.
Όποιος με πρόθεση νοθεύει, καταστρέφει ή κρύβει έγγραφα ή άλλα αντικείμενα που μπορούν να χρησιμεύσουν για την απόδειξη δικαιωμάτων ή την υποστήριξη συμφερόντων του ελληνικού κράτους ή συμμάχου του απέναντι σε άλλο κρότος τιμωρείται με κάθειρξη.

Άρθρο 151. -Κατάχρηση πληρεξουσιότητας.
Όποιος ως πληρεξούσιος του ελληνικού κράτους ή συμμάχου του, διεξάγει με κάποια άλλη κυβέρνηση υποθέσεις του εντολέα του με πρόθεση κατά τέτοιο τρόπο που να μπορεί να προκύψει βλάβη για τον εντολέα, τιμωρείται με κάθειρξη.

Άρθρο 152. -Γενική διάταξη.
Στις περιπτώσεις των άρθρων 142,145, 147, 148, 149, το δικαστήριο μπορεί μαζί με τη φυλάκιση να επιβάλει και στέρηση των αξιωμάτων και θέσεων που αναφέρονται στο άρθρο 63 αριθμ.1.

{ ΠΕΡΣΕΥΣ [ΠΑ.ΣΥ.Α.] } at: 17 Ιουνίου 2010 στις 10:23 π.μ. είπε...

Ο ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΙΩΑΝΝΗΣ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΕΙ ΤΗΝ ΠΟΙΝΗ ΤΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥ ΓΙΑ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΙ ΤΑ ΨΕΥΤΟΠΑΤΡΙΩΤΙΚΑ ΤΟΥ ΑΛΛΟΘΙ ΔΕΝ ΠΑΙΡΝΑΝΕ ΣΤΟΥΣ ΝΟΗΜΟΝΕΣ.

ΖΗΤΗΣΕ ΝΑ ΘΑΝΑΤΩΘΟΥΝ ΑΠΟ ΞΕΝΗ ΔΥΝΑΜΗ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΕΣ, ΔΗΛΑΔΗ ΤΑ 20-ΧΡΟΝΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.

{ ΑΡΧΙΔΑΜΟΣ [Πα.Συ.Α.] } at: 17 Ιουνίου 2010 στις 10:38 π.μ. είπε...

ΤΟΜΕΑΣ "ΑΡΧΙΔΑΜΟΣ"

ΥΠΟΝΟΜΕΥΣΗ ΚΑΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΚΑΤΑ ΧΩΡΩΝ ΚΑΤΑ ΚΡΑΤΩΝ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΦΥΣΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ

ΕΠΙΚΕΙΜΕΝΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ ΤΩΝ ΙΣΡΑΗΛΙΝΩΝ (ΕΒΡΑΙΩΝ): ΣΤΙΣ 3 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 05 Η JERUSALEM POST ΣΕ ΑΡΘΡΟ ΜΕ ΤΙΤΛΟ "ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΙΡΑΝΙΚΗ ΠΥΡΗΝΙΚΗ ΑΠΕΙΛΗ" ΕΓΡΑΨΕ: «Η ΑΝΑΦΕΡΘΕΙΣΑ ΠΥΡΗΝΙΚΗ ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ ΑΝΑΠΤΥΧΘΗΚΕ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΤΕΙ ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΣΕΝΑΡΙΟ ΤΩΝ ΑΜΥΝΤΙΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ (IDF) ΝΑ ΥΣΤΕΡΗΣΟΥΝ ΣΕ ΣΥΜΒΑΤΙΚΕΣ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ - ΕΤΣΙ ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ ΘΕΩΡΕΙ ΟΤΙ ΕΑΝ ΚΑΠΟΙΟ ΕΧΘΡΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΔΙΑΤΗΡΕΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟ ΠΥΡΗΝΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΥΝΙΣΤΑ "CASUS BELLI" ΚΑΙ ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΠΡΟΛΗΠΤΙΚΗ ΔΡΑΣΗ»

ΕΤΣΙ Η ΙΣΡΑΗΛΙΝΗ ΑΠΕΙΛΗ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΕΝΑΝ ΕΜΜΕΣΟ ΕΚΒΙΑΣΜΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΗΠΑ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΥΡΩΠΑΙΟΥΣ (ΚΥΡΙΩΣ ΒΡΕΤΑΝΙΑ, ΓΑΛΛΙΑ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΚΑΙ ΡΩΣΙΑ) ΝΑ ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΝ ΑΝΤΙΠΟΙΝΑ ΠΟΥ ΘΑ ΘΕΣΕΙ Ο ΟΗΕ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΙΡΑΝ. ΜΙΑ ΤΑΚΤΙΚΗ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥ ΜΕ ΤΗ ΣΦΡΑΓΙΔΑ «ΠΟΛΕΜΟΣ Ή ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ». ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ ΦΥΣΙΚΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΤΟΝ ΚΙΝΔΥΝΟ ΠΟΥ ΘΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΟΥΝ ΚΑΤΟΠΙΝ ΤΗΣ ΠΟΛΕΜΙΚΗΣ ΤΟΥ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ, ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΣΤΟ ΙΡΑΚ ΚΑΙ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΠΩΣ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΕΣ Η ΟΥΑΣΙΓΚΤΟΝ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ Η ΕΥΡΩΠΗ ΝΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΟΥΝ ΕΝΑΝ ΤΡΙΤΟ ΠΟΛΕΜΟ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ.

http://arxidamos.pa-sy-a.gr/2010/02/02/00-00/pa-sy-a_arxidamos_2010-02-02_00-00.htm#plohghsh_05

http://arxidamos-pa-sy-a.blogspot.com/2010/06/3-05-jerusalem-post.html

{ ΑΡΧΙΔΑΜΟΣ [Πα.Συ.Α.] } at: 17 Ιουνίου 2010 στις 10:40 π.μ. είπε...

ΤΟΜΕΑΣ "ΑΡΧΙΔΑΜΟΣ"

ΥΠΟΝΟΜΕΥΣΗ ΚΑΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΚΑΤΑ ΧΩΡΩΝ ΚΑΤΑ ΚΡΑΤΩΝ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΦΥΣΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ

ΕΠΙΚΕΙΜΕΝΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ ΤΩΝ ΙΣΡΑΗΛΙΝΩΝ (ΕΒΡΑΙΩΝ): ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ ΕΔΩ ΚΑΙ ΚΑΙΡΟ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΒΟΜΒΑΡΔΙΣΕΙ ΤΙΣ ΠΥΡΗΝΙΚΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΙΡΑΝ ΠΑΛΙ ΚΑΤ’ ΕΝΤΟΛΗ (ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ) ΤΩΝ ΗΠΑ ΠΑΡΟΛΟ ΠΟΥ ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ ΑΡΝΕΙΤΑΙ ΝΑ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΣΥΝΘΗΚΗ ΓΙΑ ΤΗ ΜΗ ΔΙΑΔΟΣΗ ΠΥΡΗΝΙΚΩΝ-ΒΙΟΛΟΓΙΚΩΝ ΟΠΛΩΝ

ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΙΣΡΑΗΛ ΗΘΕΛΑΝ ΤΟΤΕ ΝΑ ΣΤΡΕΨΟΥΝ ΤΗΝ ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΟ «ΣΧΕΔΙΟ ΑΠΕΜΠΛΟΚΗΣ ΑΠΟ ΤΗ ΓΑΖΑ», ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΕΝΑ ΑΛΛΟ ΣΧΕΔΙΟ ΒΡΙΣΚΟΤΑΝ ΣΤΑ ΣΚΑΡΙΑ, ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΤΟ ΕΙΧΕ ΤΟΤΕ ΑΡΝΗΘΕΙ: Η ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΗΣ ΕΠΙΔΡΟΜΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΣΡΑΗΛΙΝΗ ΜΑΧΗΤΙΚΗ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΙΡΑΝΙΚΩΝ ΠΥΡΗΝΙΚΩΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ.


http://arxidamos.pa-sy-a.gr/2010/02/08/00-00/pa-sy-a_arxidamos_2010-02-08_00-00.htm#plohghsh_05


http://arxidamos-pa-sy-a.blogspot.com/2010/06/blog-post.html

{ ΕΝΗΜΕΡΩΤΗΣ [ΠΑ.ΣΥ.Α.] } at: 17 Ιουνίου 2010 στις 10:50 π.μ. είπε...

ΕΠΙΤΟΜΕΑΣ "ΕΝΗΜΕΡΩΤΗΣ"

Η ΧΡΥΣΟΥΛΑ ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΜΗΤΕΡΑ ΤΟΥ ΙΩΑΝΝΗ ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΤΟ ΓΕΝΟΣ ΜΠΟΧΩΡΗ ΜΑΡΤΥΡΑΣ ΤΟΥ ΙΕΧΩΒΑ ΕΒΡΑΙΟΓΕΝΗΣ ΠΡΟΣΦΥΓΙΚΗΣ ΚΑΤΑΓΩΓΗΣ ΕΞ ΑΝΑΤΟΛΩΝ - ΜΠΟΧΩΡΗ - ΜΠΑΡΟΥΧ & ΜΠΑΡΑΚ

http://www.pa-sy-a.gr/diarkhs_enhmerwsh/2009/05/21/03-00/pa-sy-a_diarkhs_enhmerwsh_2009-05-21_03-00.htm#plohghsh_02

 

Η λίστα ιστολογίων μου

makelio πραγματικό τώρα!!!

Εξωτερικές συνδέσεις

Η λίστα ιστολογίων μου

Meteo

>

2375000

GreekBloggers.com

ΕΛΛΑΣ 'Η ΤΕΦΡΑ με αυτο το ρητο ζουν εδω και χρονια οι ΣΗΜΕΡΙΝΟΙ ΗΡΩΕΣ

ΙΣΤΟΛΟΓΙΑ ΠΟΥ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΩ

Image Hosted by ImageShack.us

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Search in makelio

Από το Blogger.

Αναγνώστες

Goal.com - News



- Aποκαλυπτικό ρεπορτάζ του Νewsit - Τι λέει η πρώην σύζυγός του με την οποία είχε δύο παιδιά - Τον δολοφόνησαν για να του πάρουν την κάμερ...
  • μετά τη δολοφονία του 44χρονου
  • ✓ eroticguru via naggisch ✓ eroticguru via lou4fun ✓ eroticguru via diaspora99 ✓ eroticguru via simplydreamin ✓ eroticguru via luck...
  • Για τον κ. Ρέππα που χαρακτηρίζει το κίνημα “Δεν Πληρώνω” ως κίνημα “Τζαμπατζήδων”. Τζαμπατζήδες είστε εσείς, κύριε Ρέππα, και όχι απλά Τζ...
  • ΕΚΤΑΚΤΟ ΣΥΝΤΟΜΟ ΣΗΜΑ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΡΩΣΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΥΦΗΓΕΣΙΑ Ο.Ε.Α. ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ ΠΡΟΣ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΡΩΣΙΚΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗ...
  • σκαρφάλωσε χθες ο υδράργυρος, μετατρέποντας την Κύπρο σε πραγματικό καμίνι-μαρτύριο για τους κατοίκους. Η θερμοκρασία αυτή, η οποία καταγρ...
  • ΕΚΤΑΚΤΟ ΣΥΝΤΟΜΟ ΣΗΜΑ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΡΩΣΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ
  • Νυκτερινός Επισκέπτης (ΑΛΗΘΕΙΑ, ΤΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΚΑΝΕ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΤΟΥ ΦΡΙΖΗ;). ΠΟΥΘΕΝΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΤΙ ΣΧΕΤΙΚΟ.... ΜΑΡΔΟΧΑΙΟΣ ΦΡΙΖΗΣ: Ο ΕΒΡ...
  • (η), ον , ἀττ. συν. χρυσοῦς, ῆ, οῦν ΄ ἐπ. χρύσειος, η, ον ΄ ( χρυσός )΄ ὡς καὶ νῦν, χρυσός (ὡς ἐπίθ.), ἐκ χρυσοῦ κατασκευασμένος ἤ διακοσμημ...
  • About Us

    Pantech Cellphones

    Copyright © makelio All Rights Reserved • Design by Dzignine
    best suvaudi suvinfiniti suv