Keblinger

Η ΣΦΑΓΗ ΣΤΗ ΓΑΖΑ

Τελευταίες ειδήσεις

ΟΛΕΣ ΟΙ ΒΡΑΧΟΝΗΣΙΔΕΣ ΑΚΑΤΟΙΚΗΤΑ ΝΗΣΙΑ , ΒΡΑΧΟΙ ΜΕ ΦΑΡΟΥΣ και ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΔΕΝ ΚΑΤΟΙΚΕΙΤΑΙ ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ!!!!! ....ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΞΕΠΟΥΛΗΘΟΥΝ!!!!

Κυριακή 6 Ιουνίου 2010
0 σχόλια

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ!! ΤΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΤΟΥ ΒΑΤΟΠΕΔΙΟΥ ΩΧΡΙΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑΤΟΣ ΠΟΥ ΗΔΗ ΕΧΕΙ ΕΚΠΟΝΗΘΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΚΑΙ ΤΟΝ ΓΓ ΤΟΥ


Οι ανταλλαγές με το Βατοπέδι "εξετάζονται" από τους επικοινωνιακούς εξεταστές της Κυβέρνησης αλλά και τους εξεταστές της ΝΔ που ως στελέχη κόμματος που αναμίχθηκε άμεσα στο ανοσιούργημα "ποιούν την νήσσα" καθότι τα "συμφωνηθέντα" κάτω από το τραπέζι αποκαλύφθηκαν δια του αποφθέγματος Β. Βενιζέλου ο οποίος ερωτηθείς σχετικά επί του σκανδάλου δήλωσε
«δεν έχουμε απόδειξη δωροδοκίας αλλά απόδειξη λανθασμένης εκτίμησης». Τουτέστιν το πόρισμα της εξεταστικής για το σκάνδαλο του Βατοπεδίου κατά την δήλωση Βενιζέλου δεν μας αφήνει πολλά περιθώρια στο να περιμένουμε κάτι άλλο εκτός από την συμφωνηθείσα καθώς φαίνεται συγκάλυψη. Άλλωστε δεν μπορεί να υπήρχε πολίτης τούτης της χώρας που θα περίμενε και κάτι άλλο εκτός από αυτή την εξέλιξη καθόσον είναι γνωστό ότι "κόρακας κοράκου μάτι δεν βγάζει" αφού τα κοράκια της ελληνικής πολιτικής σκηνής έχουν χεσμένη την φωλιά τους έτσι κι αλλιώς Η αποκάλυψη της ΚτΚ για τον κύριο Ξυνίδη επισφραγίζει το "ρηθέν".

Σήμερα είμαστε στην δυσάρεστη θέση να προβούμε στην ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ του νέου Ξεπουλήματος το οποίο βέβαια δεν έχει ουδεμία σχέση με μοναστηριακούς παπάδες και καλόγερους αλλά με τους ΠΑΠΑΤΖΉΔΕΣ της πολιτικής μας σκηνής , οι οποίοι με επίκληση την ΚΡΙΣΗ και το ΔΝΤ θα προβούν σε ΑΝΤΑΛΛΑΓΕΣ της δημόσιας περιουσίας με την αιτιολογία και το πρόσχημα του ΚΑΛΟΥ της πατρίδας !!

ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΕΙΧΑΝ ΔΙΚΙΟ ΟΤΑΝ ΕΛΕΓΑΝ ΝΑ ΞΕΠΟΥΛΗΣΟΥΜΕ ΚΑΠΟΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΝΗΣΙΑ ΜΑΣ !!!!

ΑΥΤΟ ΑΚΡΙΒΩΣ απεργάζεται ο σύμβουλος Κρητικός Δρά(κος) του ΓΓ Γεωργακόπουλου του Υπουργείου Οικονομίας!!

ΟΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΣΤΟ ΛΗΜΕΡΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΕΤΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΠΙΔΕΧΟΝΤΑΙ ΚΑΜΙΑΣ ΑΜΦΙΣΒΗΤΗΣΗΣ!!!

Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΔΙΑ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΤΗΣ ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΕΚΑΝΕ ΤΗΝ ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΟΥ "ΞΕΠΟΥΛΗΜΑΤΟΣ" ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΣΤΟ ΑΤΥΠΟ ΥΠΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΥΠΟ ΤΟΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ.
Άσχετα αν εισεπράχθηκαν αντιρρήσεις ,ο υπουργός ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ μαζί με τον ΓΓ του υπουργείου οικονομίας προωθούν την κατάργηση της ΚΕΔ η οποία αποτελεί "εμπόδιο" για τους ειδικούς χειρισμούς του ΞΕΠΟΥΛΉΜΑΤΟΣ............

ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟΝ ΑΥΤΟ............... ΓΙΑΤΙ Η ΚΕΔ ΕΙΝΑΙ Η "ΤΡΙΧΑ" ΣΤΗΝ ΟΛΗ ΙΣΤΟΡΙΑ !!!!

ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΔΡΟΜΟΛΟΓΟΥΝ ΤΗΝ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ
ΤΗΣ ΚΤΗΜΑΤΙΚΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ..... ΚΑΙ ΘΑ ΔΩΣΟΥΝ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ !!!! ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΥΠΟ ΣΥΣΤΑΣΗ ΑΚΟΜΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΔΙΑΧΕΙΡΗΣΗΣ "ΟΛΟΚΛΗΡΗΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ"

ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΑΥΤΟ?? ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΧΕΙΡΙΣΜΟΙ ΤΩΝ "ΠΡΑΜΑΤΕΥΤΑΔΩΝ" ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ........
ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΑΦΟΥ ΕΒΓΑΛΑΝ ΣΤΟ ΣΦΥΡΙ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ .... ΑΦΟΥ ΑΦΑΙΡΕΣΑΝ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ ΚΑΙ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ....
ΑΦΟΥ ΠΛΕΟΝ ΤΑ ΤΑΜΕΙΑ ΑΔΕΙΑΣΑΝ ..... ΑΦΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΦΤΩΧΟΤΕΡΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ............................ ΤΩΡΑ ΘΑ ΕΚΠΟΙΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΤΗΝ "ΓΗ"
ΠΟΙΑ ΓΗ ΟΜΩΣ?????

* Προσοχή άλλο η Κτηματική Εταιρεία Δημοσίου και άλλο η Κτηματική Υπηρεσία του Υπουργείου Οικονομικών!

ΟΛΕΣ ΟΙ ΒΡΑΧΟΝΗΣΙΔΕΣ ΑΚΑΤΟΙΚΗΤΑ ΝΗΣΙΑ , ΒΡΑΧΟΙ ΜΕ ΦΑΡΟΥΣ και ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΔΕΝ ΚΑΤΟΙΚΕΙΤΑΙ ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ!!!!! ....ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΞΕΠΟΥΛΗΘΟΥΝ!!!!

ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΕΙΧΑΝ ΔΙΚΙΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΙ ΕΦΡΑΙΜ!!!

ΟΛΑ ΣΤΟ ΣΦΥΡΙ!!!!!



Read more: http://tolimeri.blogspot.com/#ixzz0q6jONYvj
Διαβάστε περισσότερα »

There is a conspiracy for global domination under a New World Order of fascist

0 σχόλια
Διαβάστε περισσότερα »

Ολοι αυτοί που φωνασκούν για τις αποζημιώσεις η είναι δόλιοι η δεν γνωρίζουν ότι ο ελληνοεβραιος Καραμανλής είχε υπογράψει παραίτηση επί των αποζημιώσεων από τότε!! Και έτσι με έναν σπάρο δυο τρυγόνια οι εβραίοι…. και έδιωξαν τα ελληνικά χέρια και δεν πήραν φράγκο σε αντίθεση με τους εβραίους μέσω του παραμυθιού των 6.000.000 νεκρών εβραίων (60.000 ήταν και αυτοί ελληνογενής της Μικρας Ασίας).

0 σχόλια

Η μόνη λύση για την Ελλάδα να απαλλαχτεί από το εβραϊκό και μασονικό οικονομικο κατεστημένο είναι αυτή και καμία άλλη!!!

Το μόνο που μένει για τους Έλληνες πλέον για να μην αναγκαστούν να παραδώσουν αμαχητί την Ελλάδα μέσω κατασχέσεως, δεν είναι να πάρουμε από τους Γερμανούς τα χρωστούμενα ήτοι της αποζημιώσεις από τον Β Παγκόσμιο Πόλεμο που δήθεν μας οφείλουν οι Γερμανοί, διότι την δεκαετία του 60 ο Καραμανλής ήθελε να στείλει 300.000 χιλιάδες εργάτες στην Γερμανία και όταν οι Γερμανοί αρνήθηκαν (και ελάτε τώρα οι Ναζιστές και Φασίστες να πείτε ότι δεν ήταν ορθή η άρνηση των Γερμανών), τότε πήγε η κυβέρνηση του Καραμανλή να διαπραγματευτή και παραιτήθηκε από κάθε είδους αξίωση των αποζημιώσεων για να επιτρέψει ο Καγκελάριος να δεχτούν τους Έλληνες εργάτες. Δηλαδή όλη αυτοί που φωνασκούν για τις αποζημιώσεις η είναι δόλιοι η δεν γνωρίζουν ότι ο ελληνοεβραιος Καραμανλής είχε υπογράψει παραίτηση επί των αποζημιώσεων από τότε!! Και έτσι με έναν σπάρο δυο τρυγόνια οι εβραίοι…. και έδιωξαν τα ελληνικά χέρια και δεν πήραν φράγκο σε αντίθεση με τους εβραίους μέσω του παραμυθιού των 6.000.000 νεκρών εβραίων (60.000 ήταν και αυτοί ελληνογενής της Μικρας Ασίας).

Έτσι μας δουλεύουν οι εβραίοι και τρέχετε και τους εξυμνείτε από πάνω... και σήμερα υποστηρίζετε σαν ηλίθιοι τον άλλον εβραίο Αντώνη Σαμαρά

Λοιπόν από το 1974 και μετά οι ελληνοεβραιοι και μασόνοι έχουν καταχραστεί πάνω από 700 Τρις δρχ. http://ellhnkaichaos.blogspot.com/2009/11/blog-post_9802.html και επειδή οι ως άνω απατεώνες εκτός του ότι τα έχουν κάνει καράβια , κανάλια εφημερίδες, κόμματα κλπ κλπ , το ρευστό το χρήμα το έχουν σε ξένες τράπεζες εκτός Ελλάδος. Ε! με αυτά τα δεδομένα το μόνο που μένει είναι να τους συλλάβουν όλους αυτούς και τους συγγενείς τους, να κατασχεθεί η περιουσία τους και να ανοίξει το Γουδί για να εκτελεστούν αυτοί και οι οικογένειες τους αν και εφόσον δεν δεχτούν να φέρουν πίσω τα χρήματα που λήστεψαν. Μόνο αν τα φέρουν όλα πίσω, ακόμα και τις επιχειρήσεις τους από μογγολικά κράτη, θα γλυτώσουν την εκτέλεση.

Έτσι με αυτά τα χρήματα θα είναι εφικτό να πληρωθεί το εξωτερικό χρέος της Ελλάδος που αυτοί οι απατεώνες δημιούργησαν και άφησαν τον Έλληνα να πεθαίνει ήτοι το πολύ πολύ να εργάζεται ως γκαρσόν ήτοι σαν υπηρετικό προσωπικό των εβραίων.
Και επειδή τα ανωτέρω χρήματα δεν θα φτάσουν ώστε να πληρωθεί το εξωτερικό χρέος της Ελλάδος και θα μείνει ένα μικρό ποσό απλήρωτο, αυτό το ποσό θα πληρωθεί με ένα μικρό μέρος του Ορυκτού Πλούτου της Ελλάδος.
Αυτά πρότεινε η Ο.Ε.Α. στα τελευταία κείμενα της. Όταν παρέλαβαν τα κείμενα της οι τρεις Εξουσίες, μετά από μια εβδομάδα υπήρξε και η πρώτη αντίδραση από το τεχνικό επιμελητήριο Ελλάδος http://esxatianasxesi.blogspot.com/2010/01/blog-post_5942.html
Το επιμελητήριο μίλησε! Τώρα αν οι ελληνοεβραιοι και μασόνοι πολιτικοί δεν πράξουν τις ως άνω λύσης απεγκλωβισμού της Ελλάδος από το οικονομικό αδιέξοδο, ας αυτοκτονήσουν καλύτερα!

Διαβάστε επίσης:

«Τσίμπησαν» τελικά οι Έλληνες στις εβραιομασονικές θεατρικές παραστάσεις με πρωταγωνιστες τα εβραικα παλιοτομαρα Σαμαρά και Γιωργακη http://ellhnkaichaos.blogspot.com/2009/12/blog-post.html

Δεν τους «βγήκε» με το ΛΑ.Ο.Σ. τους σιωνιστές και τώρα πάνε να μας πλασάρουν τον εβραίο Σαμαρά
http://ellhnkaichaos.blogspot.com/2009/11/blog-post_4058.html
Διαβάστε περισσότερα »

Μασόνοι ιερείς του Σατανά + ΛΑΟΣ και ΝΔ +ΠΑΣΟΚ = Εχθροί των ελλήνων, αυτοί ευθύνονται γι αόλα τα δεινά ! αυτοί πρέπει να πληρώσουν και θα πληρώσουν!

0 σχόλια

The Knights Templar

The Knights Templar began as a religious order
and then the Templars became an order of Warrior Monks guarding pilgrims to Jerusalem.
They later developed into a huge trading and banking organisation controlling most ports and shipping traffic in the Mediterranean.
It was because of their power in controlling medieval  shipping and trade that eventually they were destroyed by the King of France (who also owed them money !).
Διαβάστε περισσότερα »

Πότε η Ελλάδα θα κινηθεί εναντίον των Ισραηλινών?

0 σχόλια
?Θα κατηγορηθούν για ανθρωποκτονία, τραυματισμούς, πειρατεία και επιθέσεις εναντίον πολιτών σε διεθνή ύδατα!?

http://eksapodo.files.wordpress.com/2008/02/palestinian_child.jpg
Διαβάστε περισσότερα »

Τσιμουδιά για τους ξεκοιλιασμένους Ισραηλίτες !!! τους γ@μησε η ΜΙΤ του Ερντογάν !!! Έχουν χεστεί οι πουτάνες-δήθεν άτρωτοι κομάντος του κόλου !!! ετοιμάζει 2ο γύρο ο Κουμπάρος μας!

0 σχόλια

[το ΛΗΜΕΡΙ]

Για πρώτη φορά φωτογραφίες ξυλοκοπημένων Ισραηλινών κομάντο από το NAVI MARMARA

nav000
Επιμέλεια: Στεφανία Βουραζέρη
«Η τουρκική εφημερίδα Hurriyet στην σημερινή Κυριακάτικη έκδοσή της δημοσιεύει φωτογραφίες που δείχνουν ξυλοκοπημένους Ισραηλινούς κομάντος.
Σύμφωνα με την ισραηλινή Haaretz που αναδημοσιεύει το κείμενο της τουρκικής εφημερίδας, “οι φωτογραφίες δημοσιεύθηκαν με τον τίτλο "Τα δάκρυα ενός κομάντο”.
nav1
nav3
Το δημοσίευμα της τουρκικής εφημερίδας αναφέρει ότι “Οι Ισραηλινοί στρατιώτες φαίνονται να αιμορραγούν χτυπημένοι και να μεταφέρονται κάτω από το κατάστρωμα από Τούρκους ακτιβιστές”.
nav2
Η Hurriyet επισημαίνει ότι οι φωτογραφίες είχαν λογοκριθεί από το ισραηλινό καθεστώς προκειμένου να αποφευχθεί η αμηχανία και η πτώση του ηθικού στο Ισραήλ και τον στρατό”. Στο ίδιο δημοσίευμα, σημειώνεται επίσης ότι “σε ορισμένες φωτογραφίες φαίνονται οι ακτιβιστές να φροντίζουν τους τραυματισμένους στρατιώτες”.
nav4
nav5
Η Haaretz επίσης σημειώνει ότι: "εκπρόσωπος Τύπου του Ισραηλινού στρατού αναφερόμενος στις τουρκικές φωτογραφίες που είδαν το φως της δημοσιότητας, δήλωσε ότι η "δημοσιευμένες φωτογραφίες αποτελούν σαφή και κατηγορηματική απόδειξη των επαναλαμβανόμενων επιχειρημάτων του Ισραήλ ότι «μισθοφόροι που επέβαιναν στο Mavi Μαρμαρά προορίζονταν για την εξόντωση των ισραηλινών στρατιωτών».

Read more: http://tolimeri.blogspot.com/#ixzz0q5x6Zlb6
Διαβάστε περισσότερα »

Το Bohemian Grove είναι ένα στρέμμα δάσους 2700 redwood, που βρίσκεται στο Μόντε Ρίο, στην Καλιφόρνια. Ποιες δραστηριότητες λαμβάνουν χώρα στο άλσος;

0 σχόλια

So what is going on..... 

Here's one documented account.

Firstly,what is the Bohemian Grove?
The Bohemian Grove is a 2700 acre redwood forest, located in Monte Rio,California.

What activities take place at the grove?

The grove is the site of a two week retreat every July (as well as other smaller get-togethers throughout the year). At these retreats, the members commune with nature in a truly original way. They drink heavily from morning through the night, bask in their freedom to urinate on the redwoods, and perform pagan rituals (including the "Cremation of Care", in which the members wearing red-hooded robes, cremate a coffin effigy of "Dull Care" at the base of a 40 foot owl altar). Some (20%) engage in homosexual activity (but few of them support gay rights or AIDS research). They watch (and participate in) plays and comedy shows in which women are portrayed by male actors. Although women are not allowed in the Grove, members often leave at night to enjoy the company of the many prostitutes who come from around the world for this event. Is any of this hard to believe? Employees of the Grove have said that no verbal description can accurately portray the bizarre behavior of the Grove's inhabitants.

What's not right about this?

When powerful people work together, they become even more powerful. The Grove membership is wealthy, and becoming more so, while the middle class is steadily becoming poorer. This close-knit group determines whether prices rise or fall (by their control of the banking system, money supply, and markets), and they make money whichever way markets fluctuate. They determine what our rights are and which laws have effect, by appointing judges. They decide who our highest officials shall be by consensus among themselves, and then selling candidates to us via the media which they own. Important issues and facts are omitted from discussion in the press, or slanted to suit their goals, but they are discussed frankly at the Grove. Is there true democracy when so much power is concentrated in so few hands? Is there any real difference between the public and private sectors when cabinet members come from the boardrooms of large corporations? Is the spending of billions on weapons, which are by consensus no longer needed, really the will of the people?

What can you do to make a difference?

Educate yourself about the Grove and it's inhabitants, and the true nature of the power structure in the world. Then educate your friends.

Some further links and videos below...


Cremation of care ritual inside Bohemian Grove

Διαβάστε περισσότερα »

Εβραίων ατιμίες και εγκλήματα....

0 σχόλια
Διαβάστε περισσότερα »

Πραγματική ''Γενοκτονία'' εκτελούν οι Σιωνιστές στο όνομα του περιβάλλοντος και της πράσινης ανάπτυξης!

0 σχόλια
Η Φορολογία και μόνο είναι η πραγματική αιτία για όλες σχεδόν τις σημαντικές συγκρούσεις στον κόσμο, σε όλο τον κόσμο για την καταστροφή του περιβάλλοντος, ένα χάσμα everwidening μεταξύ πλουσίων και φτωχών, καθώς και η επίσπευση επιδείνωσης όλων πολιτισμένων κοινωνικών δομών μας.

How Taxes and Illuminati Banks Caused the 9-11 Conspiracy
Διαβάστε περισσότερα »

Το περιβάλλον το καταστρέφουν οι Σιωνιστές και οι Illuminati και μετά τους πιάνει τάχα ευαισθησία !!! Όλα γίνονται για την κονόμα ! απατεώνες ντόπιοι και εισαγόμενοι.... ΕΚΤΕΛΕΣΗ θέλουν!

0 σχόλια
http://inapcache.boston.com/universal/site_graphics/blogs/bigpicture/h20_03_22/w09_22712197.jpg
ΜΑΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΝ ΟΙ ΓΑΛΑΖΟΠΡΑΣΙΝΕΣ ΠΟΥΤΑΝΕΣ ΚΙ ΟΙ ΚΥΝΑΙΔΟΙ ΣΥΝΟΔΟΙ, 364 ΜΕΡΕΣ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΚΑΙ ΤΗΝ 365η ΜΕΡΑ, ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟ ΜΝΗΜΟΣΥΝΟ
ΜΠΑΡΜΠΑΝΙΚΟΣ vs AVRAGIOZ
The Facade of “Global Salvationism” | Illuminati Conspiracy364 μέρες απραξίας, περιβαλλοντολογικής αμνησίας και κυρίως ανοχής απέναντι σε κράτη-επιχειρήσεις και οργανισμούς.
Επιχειρήσεις που στον βωμό του υπέρμετρου κέρδους και των συμφερόντων ασελγούν σε κάθε μορφή βιολογικής ζωής διαταράσσοντας χλωρίδα και πανίδα.
Όπως και στην παγκόσμια μέρα των παιδιών, του ρατσισμού και της βίας θα θυμηθούμε κάποια στατιστικά στοιχεία, θα δούμε κάποια ολιγόλεπτα τηλεοπτικά αφιερώματα και ίσως ρίξουμε και μια κλεφτή ματιά σε κάποιο κυριακάτικο φυλλάδιο.
Διαβάστε περισσότερα »

Κρύβονται μέσα στα ''σίδερα'' οι χανούμισες Ισραηλίτες-αλήτες!

0 σχόλια
http://www.verianet.gr/images/001aanebasma00096/272.jpg
Διαβάστε περισσότερα »
0 σχόλια
Ανοιξε επιτελους το igamato.info
...μετά το κλείσιμο του του παλιού gamato.info, άνοιξε το igamato.info με ακριβός την ίδια εμφάνιση όπως και το αγαπημένο σε όλους gamato.info ας ελπίσουμε οτι θα είναι και αντάξιο του...
Αναρτήθηκε από alepoy
Διαβάστε περισσότερα »

Oil industry math! How fake science "proved" that alcohol is an impractical fuel

0 σχόλια




Διαβάστε περισσότερα »

Αφού πάρετε το ''αντίδοτο'' βάλτε ''φωτιά'' και κάψτε τους ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΕΒΡΑΙΟΜΑΣΟΝΟΥΣ!

0 σχόλια
Προσοχή! Προσοχή!
W.O.R.K. (ΔΟΥΛΕΙΑ) ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΣ ΙΟΣ
Υπάρχει ένας ιός, πολύ επικίνδυνος, ο οποίος μεταδίδεται ηλεκτρονικά, προφορικά ή μέσω επαφής.
Ονομάζεται Worm Overload Recreational Killer (W.O.R.K.) (στα ελληνικά Δουλειά ή Εργασία).
Αν τον συναντήσετε σε συνάδελφο, προϊστάμενο ή κάποιον άλλο αποφύγετε κάθε επαφή.
Ο ιός αυτός θα σβήσει εντελώς την προσωπική σας ζωή.
Αν έρθετε σε επαφή με τον w.o.r.k. βάλτε μια μπλούζα ή ζακέτα πάρτε δυό καλούς φίλους και πηγαίνετε κατευθείαν στην πιο κοντινή ταβέρνα. Παραγγείλετε αμέσως το αντίδοτο που λέγεται W.I.N.E. (Work Elimination Neutralizer Extract) (στα ελληνικά Κρασί) ή B.E.E.R. (Bothersome Employer Elimination Rebooter (στα ελληνικά Μπύρα).
Πάρτε το αντίδοτο μέχρι να νοιώσετε καλά και ο ιός θα βγει εντελώς από το σύστημα σας.
Στείλε αυτό το μήνυμα σε 5 φίλους.
Αν δεν έχετε 5 φίλους σημαίνει ότι έχετε ήδη προσβληθεί από τον ιό και ότι ο ιός ελέγχει απόλυτα την ζωή σας.
Διαβάστε περισσότερα »

Θέλουν κλειστά τα blog για να μένεις Έλληνα στο σκοτάδι του ΑναρχοΣιωνισμού!!!

0 σχόλια
Διαβάστε περισσότερα »

Κανένα Blog δεν θα κλείσει !

0 σχόλια
ΦΙΛΕΣ ΚΑΙ ΦΙΛΟΙ,
ΣΑΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΩ ΟΤΙ ΤΟ ΣΙΤΕ HELLAS-MACEDONIA-THESSALONIKI.BLOGSPOT.COM ΣΤΑΜΑΤΑΕΙ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΑΠΟ ΣΗΜΕΡΑ.
Ο ΛΟΓΟΣ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΕΧΩ ΕΚΝΕΥΡΙΣΤΕΙ ΝΑ ΕΠΑΝΑΦΕΡΩ ΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΓΙΑΤΙ ΣΥΝΕΧΩΣ ΜΟΥ ΤΗΝ ΚΑΤΕΒΑΖΟΥΝ.ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΝΟΧΛΕΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΠΑΝΤΩΣ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ.ΔΕΝ ΘΑ ΤΗΝ ΑΠΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΩ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΟΡΕΣΟΥΝ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΟΥΤΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΟΥΤΕ ΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΤΟΥ BLOG.ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΩ ΤΗΝ ΧΑΡΗ!ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΩ ΝΑ ΑΝΕΒΑΖΩ ΑYΤΑ ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΥΩ ΑΠΟ ΑΛΛΟ BLOG,ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ AΠΟ ΑΛΛΗ ΕΤΑΙΡΙΑ.ΤΟ ΠΑΛΙΟ BLOG AYTO ΔΕΝ ΘΑ ΚΛΕΙΣΕΙ,ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ,ΔΕΝ ΘΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΤΟ ΧΑΤΗΡΙ ΚΑΠΟΙΩΝ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ.ΘΑ ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΝΩ ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΑΠΟ ΕΔΩ: https://hellenicspace.wordpress.com/ ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΣΑΣ ΕΧΩ ΔΙΠΛΑ ΜΟΥ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΚΑΙΡΟ.
ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΟΛΟΙ ΚΑΛΑ

ME EΚΤΙΜΗΣΗ:
HELLAS-MACEDONIA-THESSALONIKI.BLOGSPOT.COM
Διαβάστε περισσότερα »

ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΥΣ ΣΥΝΟΔΟΙΠΟΡΟΥΣ ΜΑΚΕΛΑΡΗΔΕΣ ΠΟΥ ΞΑΝΑΝΟΙΞΑΝ ΝΕΟ ΜΠΛΟΓΚ!!! ΕΤΣΙ ΡΕ ΠΑΛΗΚΑΡΙΑ, ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΑΔΑΜΑΣΤΑ ΘΗΡΙΑ ΣΕ ΤΟΥΤΗ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ, ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΓΑΜΗΣΙΑ ΕΝΑΝΤΙΑ ΚΑΘΕ ΜΙΣΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΣΚΑΤΟΨΥΧΗΣ ΟΝΤΟΤΗΤΑΣ ΔΕΝ ΣΤΑΜΑΤΑΝΕ ΕΩΣ ΕΔΩ,.....

0 σχόλια
CYBER-HAVOC
ΚΑΛΗ ΣΑΣ ΣΥΝΕΧΕΙΑ
ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ ΑΚΑΘΕΚΤΑ Ο ΚΟΙΝΟΣ ΜΑΣ ΑΓΩΝΑΣ!!!!!
Διαβάστε περισσότερα »

Στον κόσμο των συναισθημάτων ........Περιπλάνηση ...

0 σχόλια

Vagante...

Distante a face no trêmulo cair da noite
Vagando em busca do bando perdido
O silêncio e a escuridão presentes na noite
Tomam de conta o tempo perdido

Disparo ao sabor do vento frio
A frieza que torna a dor mais profunda
No encalço da relva e o correr macio
Fluem na mente as visões que o tempo saúda

Dilacerando nas garras o sabor do medo
Percorro insistente contra o bater do vento
Num mar de agústia que nem o tempo acalma
As dores fluem atravessando a alma

Sentindo o triste sabor da solidão noturna
Encontro o sentido de toda a minha procura
Um elo perdido entre tempo e mente
Que não chegarão a saber quanta dor se sente

No mais profundo raiar de dor
O tempo flui e tira o sabor da cor
Tudo então se torna abstrato
No mundo de emoções que agora trato.

By: Márlon Grégori
 

She is...

Minha foto
Moünna
Santa Cruz de la Sierra, Santa Cruz., Bolivia
Me sinto transformar em algo que eu não sei... Moinhos ou gigantes eu nunca saberei..
Visualizar meu perfil completo
Διαβάστε περισσότερα »

Σε όσους πήγαν να υποδεχθούν τον Πάπα και συμπροσευχήθηκαν μαζί του λέμε χωρίς περιστροφές: ΑΤΙΜΑΣΑΤΕ ΤΗΝ ΠΙΣΤΗ ΜΑΣ

0 σχόλια
Διαβάστε περισσότερα »

Δικτατορια του Έλληνα πολίτη, εδω και τωρα. Φτανει πια. Οι γνησιοι πατριωτες, οι αληθινοι Ελληνες πολιτες, πρεπει να ξεσηκωθουν.

0 σχόλια
Pistola española s. XVII
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEgmUqHZS5kTrTDTR6lSgxYqCfgd4F7oJLTcN9PLaa-iSpGB-ED3W5wOvQwnmddZi55t8nWXKhHhqUK-tpCZmsXb7gChFizHuff8k35cUPpRpo2tP7k2M9DYvb_w5j8e77ZJNXm_OQScfZs/s1600/16441121_3978039.jpg
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEjuuzGNvqoWeUeUPfzfqkATpsoeq8W9OwGeL070VKJiacilFGb6jNTKcnjhW2zjo8KpLMxM_DL-myDGI4kO7k9Eb2_o61x7cgGYUXxRMv0-d3I_edYvDvjh_w7qJSG38oeHZh2xPImvTnY/s1600/New-1.gif
Διαβάστε περισσότερα »

Nα ποιά ανάρτηση τους ''πέθανε''!!! Μετά κλείσανε το makelio ....εξαφανίσθηκε και ο Μακελάρης .... Ιδού: Ελληνική Ομάς Εκτελεστών …. πρέπει να καθαρίσει εντός ολίγων ημερών κάθε πούστη εβραιογαμημένο πολιτικό, στρατιωτικό και δικαστικό που προδίδει κατά συρροή την πατρίδα μας!

0 σχόλια
Άλλη μια στημένη εκπομπή του κατεστημένου!!! 
Δεν είπαν λέξη για την εξόρυξη πετρελαίου που είχε κάνει ο Σοφιανοπουλος με αντάλαγμα....
.... την εκδίωξη και φυλάκιση του από τον εβραίο Έβερτ!!! Σκότωμα στα 6 μέτρα οι προδότες!!!http://ellhnkaichaos.blogspot.com/2
Διαβάστε περισσότερα »

Γι’ αυτο τον λογο θεωρω οτι η μονη λυση ειναι η αμεση εγκαθίδρυση μιας δικτατοριας. Μιας ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑΣ του ΕΛΛΗΝΑ πολιτη που δεν εχει γνωστους σε κανενα υπουργειο, που δεν εχει συγγενεις συνδικαλιστες, που δεν εχει συγγενεις λιμενεργατες η αγροτες οι οποιοι δεν καλλιεργουν και δεν παραγουν τιποτα αλλα αγοραζουν τα αγροτικα και ζουν με τα επιδοματα των ξενων, που δεν εχει παιδια που δηθεν κανουν τους φοιτητες, και τελικα που δεν εχει τιποτα απο αυτα που προσπαθουν επι δεκαετιες να μας κανουν να αφομοιωσουμε.

0 σχόλια
ΑΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΚΟΜΗ ΤΕΤΟΙΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΕΜΠΡΟΣ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΤΕΒΗΤΕ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΔΩΣΤΕ ΤΟ ΜΑΘΗΜΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΠΡΕΠΕΙ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΤΟ ΘΡΑΣΟΣ ΝΑ ΤΑ ΒΑΛΟΥΝ ΜΕ ΤΟΥΣ ΦΤΩΧΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΝΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΟΥΣ ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΤΟ ΕΘΝΙΚΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΝΑ ΠΑΡΑΔΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΟΥΣ ΑΝΑΡΧΟΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΛΑΟΠΛΑΝΟΥΣ ΠΟΥ ΠΡΩΤΑ ΡΗΜΑΞΑΝ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ
Διαβάστε περισσότερα »

Έλληνες το σπαθί του Διάκου ζητάει ''αίμα'' ...

0 σχόλια
Αθανάσιος Διάκος
189 χρόνια, συμπληρώνονται σήμερα από τον Μαρτυρικό θάνατο του Ρουμελιώτη πρωταγωνιστή της Ελληνικής Επανάστασης του 1821,Αθανάσιου Διάκου


πηγή: YOUTUBE (ΛΑΜΙΑΚΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ)
Διαβάστε περισσότερα »

19.000.000 ευρώ !!! σε ποιούς Εβραίους προμηθευτές τα έδωσε? Μήπως στην Bilderberg? στην Αρχαία Σπάρτη ποιά θα ήταν η τύχη της?

0 σχόλια
19.000.000 ευρώ για μολύβια και στυλό έδωσαν στο
Υπουργείο Παιδείας. Μιλάμε για τεράστιο σκάνδαλο.
Με τόσα λεφτά αγοράζεις τη μεγαλύτερη εταιρία που παράγει ήδη γραφικής ύλης παγκοσμίως.
Αν αυτό πραγματικά ισχύει, σαν Έλληνες πολίτες
απαιτούμε η υπουργός να παραιτηθεί και να
επιστρέψει τα χρήματα που δαπανήθηκαν άσκοπα.
Ο λαός πεινάει και δεν είναι σίγουρος για το πως θα ξημερώσει αύριο και...η κυβέρνηση σπαταλάει τον δημόσιο πλούτο.
Τα συμπεράσματα δικά σας...
http://tvorini-gr.blogspot.com/
Διαβάστε περισσότερα »

Οι Εβραίοι πρωωθούν την πουστιά, τις λεσβίες και όλα τα κατακάθια για να διαφθείρουν πιο εύκολα το Ελληνικό έθνος. Η απάντηση περιέχει ''φωτιά'' .....

0 σχόλια
Διαβάστε περισσότερα »

Έλληνες ότι και να γίνει μην πτοήστε από τα σκουλήκια της εξουσίας! Πόσους θα μπορέσουν να κλείσουν φυλακή; 10.000.000 εξαγριωμένους Έλληνες; Το αντίθετο θα γίνει! Αυτοί θα πάνε φυλακή αν γλυτώσουν τις θανατικές ποινές της Ο.Ε.Α.

0 σχόλια

Φίλοι του μακελάρη άνοιξαν άλλο μπλογκ!!!

Φίλοι του μακελάρη επικοινώνησαν μαζί μας και μας είπαν ότι από εχθες έχουν χάσει τα ίχνη του. Τα παιδιά άνοιξαν μπλογκ αφιερωμένο στον μακελάρη και θα ανοίξουν και αλλα!
Διεστραμμένοι εβραίοι και έλληνες μασόνοι τα ελληνικά μπλογκ σας έλεγαν : «ένα θα κλείνετε δυο θα ανοίγουν». Τώρα εξαγριώνετε τους πάντες και τα κάνετε χειρότερα.
Το μόνο που θα σας "σώσει" είναι μόνο αν βάλετε το χεράκι σας ώστε να καταρρεύσει το διαδίκτυο σε παγκόσμιο επίπεδο!

Παραθέτουμε το λινκ του μπλογκ που άνοιξαν οι φίλοι του μακελάρη. http://makeliosports.blogspot.com/
Διαβάστε περισσότερα »

Η πολιτική ηγεσία στην Ελλάδα αποτελείται απο ΠΡΟΔΟΤΕΣ! ποιό πρέπει να είναι το τέλος των προδοτών?

1 σχόλια

Τομ Φρίντμαν : Οι Ελληνες χρειάζονται ηγεσία με όραμα

new_york_times_logoΣυνέντευξη στον Αθανασιο Eλλις

Για να καταφέρει ο ελληνικός λαός να ξεπεράσει την κρίση χρειάζεται να πεισθεί ότι η πολιτική του ηγεσία έχει όραμα για ένα καλύτερο μέλλον, εκτιμά ο Τομ Φρίντμαν, ο σημαντικότερος ίσως αρθρογράφος της πιο έγκυρης εφημερίδας της Αμερικής, και για πολλούς του κόσμου.

Διαβάστε περισσότερα »

Οφθαλμόν αντί οφθαλμού και οδόντα αντί οδοντοστοιχίας!

0 σχόλια
ΑΥΤΟΙ ΧΤΥΠΟΥΝ, ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ, ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΝ ΑΜΑΧΟΥΣ! Η ΔΙΕΘΝΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΕΙ ΚΑΙ ΟΜΟΓΕΝΕΙΑ ΤΗΣ ΝΥ
Από τον Αλέξανδρο Στεφανόπουλο

Πολλές φορές όταν μιλά η εικόνα, και από μόνης αφοπλίζει και δίνει απαντήσεις τότε όλοι αυτοί-πληρωμένοι και μη, κατευθυνόμενοι ή όχι πράκτορες και φίλα προσκείμενοι προς το Ισραήλ- που αναζητούν να μας ρίξουν στάχτη στα μάτια... παίρνουν την απάντηση τους...από τα γεγονότα και την σκληρή εικόνα της αλήθειας...  Και μπορεί στην Ελλάδα να πέφτει ξύλο στις διαδηλώσεις και η κοινή γνώμη να είναι σύσσωμη  εναντίον της Ισραηλινής σφαγής, εδώ στην Νέα Υόρκη, καιρό τώρα, από τον Ιανουάριο με τον πυρπολισμό της εβραικής συναγωγής που όλοι καταδικάζουμε έτσι και αλλιώς, γίνεται  συστηματικό πογκρόμ προπάγάνδας!   Εγκάθετοι πληρωμένοι πράκτορες της Ισραηλινής Mossad με προβατόσχημο  μανδύα  διαδίδουν ψεύδη. Παραπληροφορούν. Λένε ψέματα και ενώ δηλώνουν Έλληνες εν τούτοις όταν πέφτουν οι μάσκες τότε βλέπεις το αληθινό πραγματικό σκληρό πρόσωπο του  προβατόσχημου Λύκου... Του θρησκευτικού  φανατισμού που υπoκρύπτουν μέσα τους και  αναζοπυρώνει το πάθος και το αιώνιο μίσος  τους εναντίον  του Ελληνισμού  βγαίνει μπροστά όταν εκτελούν διατεταγμένη υπηρεσία... Διάλυσης του Ελληνισμού... Αυτοί οι ίδιοι  ή  ο γνωστός ένας ταραξίας, εμπαθής και φανατικός, δήθεν μορφωμένος δείχνει το αληθινό του ρόλο. Ξεχνά ότι είναι πρώτα Έλληνας και θυμάται ότι είναι πρώτα Ιουδαίος... Ας διαλέξει...Τι είναι και τι θέλει;  Αυτοί  όλοι , δυστυχώς έχουν το απύθμενο  θράσος και βγαίνουν δημόσια -εδώ στους κόλπους της Ελληνικής κοινότητας εκβιάστικά  - για να   καταγγέλουν  για αντισημιτισμό και αντιαμερικανισμό  την Ελλάδα και τους ΕλληνοΑμερικανούς! Έχουν το απύθμενο  θράσος να εμφανίζονται με συνεχή ψεύδη και παραπληροφόρηση προσπαθούν να τυφλώσουν τον Ελληνισμό και την Ομογένεια -όχι μόνο τώρα αλλά εδώ και χρόνια που λειτουργούν ως διαλυτικά στοιχεία  πλήρους αποσύνθεσης της Ελληνικής Κοινότητας στην μείζονα περιφέρεια της Νέας Υόρκης... 
Περισσότερα...New York: tel + fax 001 718 806 1246 
Cell
1 646 897 1035
  
Διαβάστε περισσότερα »

Πολυτονικά στα blog και στα site σας

0 σχόλια
greek-bibleΜέρες που είναι μπορεί κάποιοι από εσάς να θέλετε να γράψετε κάποια πολυτονικά κείμενα στα blog σας αλλα να μη γνωρίζετε πως, μια και οι συνηθισμένες γραμματοσειρές των blog μας δεν είναι πολυτονικές. Είχα καταφέρει να βρω λύση στο θέμα αυτό πριν 2-3 χρόνια όταν πρωτοξεκίνησα το Forum του BlogSpace και μια και αποφάσισα να το κλείσω πλέον, καλό είναι να κρατηθεί η διαδικασία για την πολυτονική γραφή και εδώ. Ας λύσουμε λοιπόν το πρόβλημα των πολυτονικών κειμένων.
Διαβάστε περισσότερα »

2012 το τέλος του Σιωνισμού

0 σχόλια
Διαδηλώσεις στην Ευρώπη κατά του Israel

Δεκάδες χιλιάδες άνθρωποι διαδήλωσαν εναντίον του Ισραήλ σε πολλές ευρωπαϊκές πόλεις, την ώρα που το ισραηλινό ναυτικό καταλάμβανε ακόμη ένα πλοίο, το ιρλανδικό Rachel Corrie, το οποίο μετέφερε ανθρωπιστική βοήθεια στη Λωρίδα της Γάζας.Σχεδόν 8.000 διαδηλωτές σε αρκετές πόλεις της Γαλλίας ανταποκρίθηκαν στην έκκληση δεκάδων πολιτικών οργανώσεων, συνδικάτων και φιλο-παλαιστινιακών ενώσεων.
Διαβάστε περισσότερα »

Πες μου τους φίλους σου, να σου πω ποιος είσαι, κύριε Τζέφρυ Παπανδρέου...

0 σχόλια
Το αναφέρει το ALTER στο ρεπορτάζ του, ότι ο Βαλλιανάτος υπήρξε συνεργάτης του πρωθυπουργού, κάτι που δεν αμφισβητεί 
 
Διαβάστε περισσότερα »

Ελληνική Ομάδα Εκτελεστών

0 σχόλια
Έχουμε πλέον στη διάθεση μας διασταυρωμένες πληροφορίες από εξωτερικό και Ελλάδα, ότι εν όψει των έκτακτων γεγονότων Γενοκτονίας στην Αν. Μεσόγειο και ΓΑΖΑ εναντίον ακτιβιστών ανθρωπιστών και των γενοκτονούμενων πολιορκημένων Παλαιστινίων (Αρχαίων Ελλήνων-Κρητικών) κάνει συντονισμένη διεθνή εκστρατεία ΦΙΜΩΣΗΣ το σιωνιστικό Anti-Defamation League (ADL) και οι κατά τόπους Ισραηλιτικές Κοινότητες ώστε να κλείσουν το στόμα όσων κατακρίνουν και στο ελάχιστο τους Σιωνιστές, στο διαδίκτυο και σε κάθε άλλο διαθέσιμο ΜΜΕ.
Διαβάστε περισσότερα »
 

Η λίστα ιστολογίων μου

makelio πραγματικό τώρα!!!

Εξωτερικές συνδέσεις

Η λίστα ιστολογίων μου

Meteo

>

2375000

GreekBloggers.com

ΕΛΛΑΣ 'Η ΤΕΦΡΑ με αυτο το ρητο ζουν εδω και χρονια οι ΣΗΜΕΡΙΝΟΙ ΗΡΩΕΣ

ΙΣΤΟΛΟΓΙΑ ΠΟΥ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΩ

Image Hosted by ImageShack.us

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Search in makelio

Από το Blogger.

Αναγνώστες

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Goal.com - News



- Aποκαλυπτικό ρεπορτάζ του Νewsit - Τι λέει η πρώην σύζυγός του με την οποία είχε δύο παιδιά - Τον δολοφόνησαν για να του πάρουν την κάμερ...
  • μετά τη δολοφονία του 44χρονου
  • ✓ eroticguru via naggisch ✓ eroticguru via lou4fun ✓ eroticguru via diaspora99 ✓ eroticguru via simplydreamin ✓ eroticguru via luck...
  • Για τον κ. Ρέππα που χαρακτηρίζει το κίνημα “Δεν Πληρώνω” ως κίνημα “Τζαμπατζήδων”. Τζαμπατζήδες είστε εσείς, κύριε Ρέππα, και όχι απλά Τζ...
  • ΕΚΤΑΚΤΟ ΣΥΝΤΟΜΟ ΣΗΜΑ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΡΩΣΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΥΦΗΓΕΣΙΑ Ο.Ε.Α. ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ ΠΡΟΣ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΡΩΣΙΚΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗ...
  • σκαρφάλωσε χθες ο υδράργυρος, μετατρέποντας την Κύπρο σε πραγματικό καμίνι-μαρτύριο για τους κατοίκους. Η θερμοκρασία αυτή, η οποία καταγρ...
  • ΕΚΤΑΚΤΟ ΣΥΝΤΟΜΟ ΣΗΜΑ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΡΩΣΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ
  • Νυκτερινός Επισκέπτης (ΑΛΗΘΕΙΑ, ΤΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΚΑΝΕ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΤΟΥ ΦΡΙΖΗ;). ΠΟΥΘΕΝΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΤΙ ΣΧΕΤΙΚΟ.... ΜΑΡΔΟΧΑΙΟΣ ΦΡΙΖΗΣ: Ο ΕΒΡ...
  • (η), ον , ἀττ. συν. χρυσοῦς, ῆ, οῦν ΄ ἐπ. χρύσειος, η, ον ΄ ( χρυσός )΄ ὡς καὶ νῦν, χρυσός (ὡς ἐπίθ.), ἐκ χρυσοῦ κατασκευασμένος ἤ διακοσμημ...
  • About Us

    Pantech Cellphones

    Copyright © makelio All Rights Reserved • Design by Dzignine
    best suvaudi suvinfiniti suv