Keblinger

Η ΣΦΑΓΗ ΣΤΗ ΓΑΖΑ

Τελευταίες ειδήσεις

Ευρώπη: Ο σώζων εαυτώ σωθήτω… Εσύ Έλληνα θα αφήσεις τα λεφτά σου μέσα στις Σιωνιστικές τράπεζες να τα χάσεις ??? ΠΑΡΤΑ ΑΥΡΙΟ .... ΒΟΥΛΙΑΞΕ ΜΟΝΟ ΣΟΥ ΤΟ ΣΑΠΙΟΚΑΡΑΒΟ ΤΩΝ ΑΠΑΤΕΩΝΩΝ....

Παρασκευή 11 Ιουνίου 2010
0 σχόλια
Skakistis's Weblog
ματιές στο «μεγάλο παιχνίδι»
Οπως όλα δείχνουν  μέσα στον ερχόμενο μήνα (Ιούλη) θα τεθεί υπό σοβαρή δοκιμασία η αντοχή του ευρώ, καθώς και η συνοχή του ευρωπαϊκού πολιτικού οικοδομήματος. Σύμφωνα με στοιχεία της Morgan Stanley (δημοσιευμένα από τον αναλυτή Δημήτρη Καζάκη στην εφημερίδα Ποντίκι την περασμένη Πέμπτη) οι Ευρωπαίοι μόνο μέσα στον Ιούλιο θα πρέπει να καταβάλουν στις «αγορές» 228 δισεκατομμύρια ευρώ για την αναχρηματοδότηση του χρέους τους. Από αυτά τα χρήματα που οι «αγορές» απαιτούν μέσα στον Ιούλη,  43,5 δισεκατομμύρια πρέπει να καταβάλει  η Γερμανία και 78,5 δισεκατομμύρια η Γαλλία. Το συνολικό ποσό που πρέπει να πληρώσουν  οι Ευρωπαίοι Εταίροι μέσα στο 2010 για να αναχρηματοδοτήσουν το χρέος τους αγγίζει το 1 τρισεκατομμύριο  (965 δισεκατομμύρια) ευρώ!!!  Για να βρεθούν αυτά τα χρήματα οι χώρες θα δανειστούν από τις αγορές και οι … κερδοσκόποι ετοιμάζονται για το πάρτι των επιτοκίων. Μέσα σε αυτό το περιβάλλον είναι μάλλον αυτονόητο, ότι η Ελλάδα δεν μπορεί να περιμένει ουσιαστική βοήθεια  από αυτούς που ήδη ψάχνουν τρόπους (ο καθένας μόνος του)  να σώσουν το δικό τους «σπίτι»…
Διαβάστε περισσότερα »

Όλοι οι έγκριτοι οικονομικοί αναλυτές διακηρρύτουν ότι είναι μαθηματικά σίγουρη η πτώχευση της Ελλάδος για αυτό και οι δανειστές πήραν τα μέτρα τους για να μην χάσουν ούτε ένα ευρώ. Έβαλαν στους όρους την υποθήκη της εθνικής μας περιουσίας δηλ. ο κ. Παπανδρέου ερήμην του ελληνικού λαού, είναι μαθηματικά βέβαιον ότι θα ξεπουλήσει την ελληνική γή στου ευρωπαίους εταίρους. ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΣ; ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΓΓΕΙΛΕΙ; ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΤΗΣ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ;

0 σχόλια
Διαβάστε περισσότερα »

μπήκε και η ''μαρμάρινη'' ταφόπλακα με την υπογραφή Putin=Zionist ... ο θάνατος επήλθε τον Ιούνιο του 2008 στην Σόφια και σήμερα δόθηκε εντολή ταφής!!! Καλά 40ράντα κε Παπανδρέου !!!!!

0 σχόλια
Την αποχώρηση της Βουλγαρίας από το σχέδιο υλοποίησης του διαβαλκανικού πετρελαιαγωγού Μπουργκάς – Αλεξανδρούπολη ανακοίνωσε σήμερα το μεσημέρι ο πρωθυπουργός της Βουλγαρίας, Μπόικο Μπορίσοφ.

Όπως μεταδίδει το Reuters, ο Βούλγαρος πρωθυπουργός δήλωσε νωρίτερα ότι η χώρα του εγκαταλείπει τον αγωγό, επικαλούμενος φόβους που έχουν εκφραστεί ότι η συμμετοχή στο σχέδιο δεν θα είναι επικερδής, αντιθέτως μπορεί να αποβεί επιζήμια για τη Βουλγαρία.

Η ανακοίνωση του Βούλγαρου πρωθυπουργού έρχεται ένα 24ωρο μετά τις δηλώσεις του Ρώσου υπουργού Ενέργειας, Σεργκέι Σμάτκο, σύμφωνα με τις οποίες η κατασκευή του πετρελαιαγωγού μπορεί να αναβληθεί σε περίπτωση που η βουλγαρική πλευρά δεν λάβει απόφαση σχετικά με το έργο. Ο κ. Μπορίσοφ επικαλέστηκε, επίσης, τις έντονες αντιδράσεις κατοίκων από τις ακτές της Μαύρης Θάλασσας, οι οποίοι υποστηρίζουν ότι η κατασκευή του αγωγού θα είναι καταστροφική για το περιβάλλον.

Πάντως, λίγα λεπτά μετά τη δημοσιοποίηση των ανακοινώσεων Μπορίσοφ, ο υπουργός Ενέργειας της Βουλγαρίας, Τράικο Τράικοβ, δήλωσε ότι δεν μπορεί να πιστέψει ότι ο Μπορίσοφ έκανε τέτοιες δηλώσεις, προσθέτοντας ότι μέχρι στιγμής δεν έχει ληφθεί επίσημη απόφαση. Η κεντροδεξιά κυβέρνηση της Βουλγαρίας εξέταζε το ενδεχόμενο αποχώρησης από το σχέδιο από τον περασμένο Ιούλιο, όταν ανήλθε στην εξουσία.

Ο αγωγός, μήκους 300 χλμ., θα μετέφερε ρωσικό αργό από το βουλγαρικό λιμάνι Μπουργκάς, στη Μαύρη Θάλασσα, στο λιμάνι της Αλεξανδρούπολης.
http://www.tanea.gr/
Διαβάστε περισσότερα »

ΑΠΟΚΑΛΥΦΘΗΚΕ ΚΑΙ ΠΑΡΑΔΙΔΕΤΑΙ ΕΙΣ ΤΗΝ ΧΛΕΒΗΝ ΔΙΑ ΝΑ ΘΑΝΑΤΩΘΕΙ ΗΘΙΚΩΣ ΚΑΙ ΔΙΑΝΟΗΤΙΚΩΣ Η ΣΚΙΩΔΗΣ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΗ ΔΙΑΚΡΑΤΙΚΗ ΜΥΣΤΙΚΗ ΕΠΟΠΤΕΙΑ ΕΠΙΤΗΡΗΣΗΣ ΚΑΙ ΕΛΕΓΧΟΥ ΤΩΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ Η ΟΠΟΙΑ ΜΕΣΩ GOOGLE ΠΡΟΕΒΕΙ ΑΘΕΜΙΤΩΣ ΣΤΗΝ «ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ» ΤΩΝ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΩΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΟΜΕΝΩΝ ΜΗΧΑΝΙΣΜΩΝ ΚΑΙ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΜΑΣΟΝΟΚΙΝΗΤΗΣ ΤΕΚΤΟΝΙΚΗΣ ΤΡΙΜΟΡΦΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΠΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝΟΥΝ ΕΓΚΑΘΙΔΡΥΟΥΝ ΚΑΙ ΕΦΑΡΜΟΖΟΥΝ ΒΙΑΙΩΣ ΕΝΤΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΤΗΝ ΤΥΡΑΝΝΙΚΗ ΜΗΤΡΙΑΡΧΙΑ...

0 σχόλια
Διαβάστε περισσότερα »

ΔΕΝ.τρελαθήκαμε, γι αυτό και (τους) προτείνουμε: Φτιάξτε το κόμμα της «Λέσχης Μπίλντερμπεργκ», να τελειώνουμε. Κατεβείτε στο λαό, με ανοιχτά χαρτιά, ζητείστε την ψήφο του, ως «μέλη». Για να ξέρουμε με ποιους έχουμε να κάνουμε. Αλλιώς, ξεκουμπιστείτε και σβήστε τ΄ όνομά σας απ' τις λίστες των δημοκρατικών κομμάτων!

0 σχόλια
Κόμμα Μπίλντερμπεργκ!



ResisttheNewWorldOrderwebτου Θανάση Ι. Νικολαΐδη Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε. , συγγραφέα
«Τι συζητήσατε στη Λέσχη;» ρώτησαν τον δεξιό κ. Παναγιωτόπουλο. «Ό,τι και εσείς στο ΚΚΕ» απαντά ο «κόκκινος Πάνος». Ρώτησαν το ίδιο στην «σοσιαλίστρια» κα Διαμαντοπούλου. «Για το κλίμα κ.ά. θέματα παγκοσμίου ενδιαφέροντος» είπε η.πονηροτέρα του ανδρός γυνή. Τα' βαλαν στη θέση τους. Και κρατούν τη θέση τους. Ως βουλευτές του ελληνικού κοινοβουλίου (τ. υπουργός ο ένας, νυν η άλλη). Εκπρόσωποι του λαού, που απεχθάνεται Λέσχες, Λάιονς και Ρόταρι και με παρελθοντολογική απέχθεια στους μασόνους και τους τέκτονες.
Ο,ΤΙ και να τους σύρεις, δεν ξεγράφονται απ' τη Λέσχη. Όσο κι αν τους προκαλέσεις δεν κόβουν τους δεσμούς, δεν αποποιούνται την ιδιότητα, δεν σου αποκαλύπτουν μυστικά και το' χουν (κρυφό) καμάρι. Μόνο την υποψηφιότητά τους φανερώνουν και ζητούν την ψήφο. Για να κρατούν την έδρα στο ελληνικό κοινοβούλιο, να διατηρούν και τους δεσμούς με την διεθνή μυστική οργάνωση με τα ανομολόγητα σχέδια.
ΕΜΕΙΣ τους παρατηρούμε από μακριά και καταγράφουμε τα καμώματά τους. Η αγανάκτηση γίνεται οργή, πριν γίνει αηδία και σιχασιά. Για τα ομορφόπαιδα τύπου Αλογοσκούφη και Σαμαρά, που δεν έχουν κάτι να χωρίσουν (όσο είναι μέσα στη «Λέσχη») με τον κ. Πάγκαλο και την Διαμαντoπούλου. Και, βέβαια, έχουν το άλλοθι και το στήριγμά τους. Αφού πρώτοι και καλύτεροι είναι οι αρχηγοί τους (Καραμανλής, Παπανδρέου, Ντόρα).
ΚΑΙ ο ΙΔΕΑ κάτι παρόμοιο ήταν, αν και τοπικού.ενδιαφέροντος. Η «λέσχη» απλώνει τα πλοκάμια της παγκόσμια, μην έρθουν.κομμουνιστές (κάποτε), μη πλακώσουν τρομοκράτες (σήμερα). Και, βέβαια, απορούμε με το θράσος και την υποκρισία των «θαμώνων». Να ζητούν την ψήφο σου, χωρίς να σου λένε μυστικά της Λέσχης; Να κοσμούν τη λίστα των μελών και συγχρόνως εκείνην των κομμάτων;
  Διαφήμιση
Διαβάστε περισσότερα »

Όχι στη χορήγηση κρατικής περιουσίας για την κατασκευή ΤΖΑΜΙΟΥ

0 σχόλια
Θεραπεία Ομοφυλοφιλίας 


http://youtube.com/watch?v=eJTl_gZGlmk
Τα αποτελέσματα της Ελβετικής λαϊκής ετυμηγορίας αναφορικά με την κατασκευή μιναρέδων σκιαγραφούν ανάγλυφα το χάσμα ανάμεσα στο λαό & τις ηγεσίες & δημιουργούν ενδεχομένως την απαρχή ενός ανανεωτικού κινήματος όχι μόνο στην Ελβετία, αλλά εξίσου στην υπόλοιπη Ευρώπη.
http://youtube.com/user/Oulalabo



Υπογράφουμε όλοι για να απαιτήσουμε δημοψήφισμα (όπως έγινε & στην Ελβετία) για να σταματήσουμε την Κυβέρνηση στο να δώσει δωρεάν Κρατική Περιουσία για να κατασκευάσουν Τζαμί οι Μουσουλμάνοι.

Χρειαζόμαστε 1.000.000 υπογραφές για να γίνει αυτό. Οπότε κάνουμε γνωστό σε όλους τους γνωστούς μας αυτήν τη διεύθυνση 
http://ypografes.net

Υπογράφουμε εμείς , για εμάς & τους συγγενείς μας (ξεχωριστά , εάν αυτοί συμφωνούν).

Πρέπει να σταματήσει η δωρεάν κατασκευή Τζαμιού με χρήματα του Ελληνικού Δημοσίου.
Πληρώνουμε όλοι φόρους για να μην καταρρεύσει η Πατρίδα μας & η Κυβέρνηση τους χρησιμοποιεί για να φτιάξει Τζαμιά & μουσουλμανικά νεκροταφεία (οι μουσουλμάνοι , απαγορεύεται από την θρησκεία τους να ξεθάψουν τους νεκρούς τους , με αποτέλεσμα να γεμίζουν τα νεκροταφεία τους & να ανοίγουν πολύ σύντομα καινούρια , οπότε να χρειάζονται καινούριες εκτάσεις συνέχεια.. το ίδιο θα γίνει & εδώ , με τα χρήματα του Ελληνικού Δημοσίου)

Επίσης η Κυβέρνηση ανακοίνωσε ότι θα ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΕΙ τα ήδη υπάρχοντα ΤΖΑΜΙΑ με χρήματα των ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΜΕΝΩΝ..

Αυτό πρέπει να σταματήσει!

Κάνουμε ΓΝΩΣΤΗ αυτή 
http://ypografes.net τη διεύθυνση σε όλους με όλα τα μέσα που έχουμε (facebook , emails , sms , chat , ομιλία κτλ ) & υπογράφουμε & για τους συγγενείς μας ΠΟΥ συμφωνούν..
http://ypografes.net






Διαβάστε περισσότερα »

Το ''φίδι'' θέλει πάτημα στο κέφαλι και κόψιμο! Αφού του αλήτη-Σιωνιστή Ντάουνερ δεν του το έχουν κόψει ακόμα, λέει ότι του υπαγορευουν κατά του Ελληνισμού.

0 σχόλια
Ο Ντάουνερ είπε  ότι οι Τουρκοκύπριοι είναι ποιο ξεκάθαροι για το ότι θέλουν ολοκλήρωση των συνομιλιών μέχρι το τέλος του χρόνου, ενώ οι Ελληνοκύπριοι είναι λιγότερο διατεθειμένοι να δεχτούν χρονοδιάγραμμα.
Διαβάστε περισσότερα »

«Εννοιολογικό πλαίσιο και στρατηγική ανατροπής της κατοχικής κυβερνήσεως»

0 σχόλια
Διαβάστε περισσότερα »

Ο Εβραίος αναπληρωτής ΥΠΕΞ των ΗΠΑ καλεί την Ελλάδα να αναγνωρίσει τα Σκόπια με το όνομα Μακεδονία, προβάλλοντας τα ''οφέλη'' ! Ποιανού ρε αλήτη???

0 σχόλια
Η ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ 
Ο Τζέημς Στάϊνμπεργκ τιμήθηκε πρόσφατα από ηγέτες της Ελληνοαμερικανικής κοινότητας με το βραβείο Φρίζης [ Ραββίνος Μορντεχάι Φριζής ] στα πλαίσια της 26ης Διάσκεψης για το Κυπριακό και τα Ελληνικά θέματα, που έγινε στην Αμερικανική πρωτεύουσα.!!!


θα απαιτήσουν από την Ελλάδα να παραιτηθεί του ζητήματος της ταυτότητας στις διαπραγματεύσεις για την ονομασία
Διαβάστε περισσότερα »

Από 0% Δημόσιο χρέος το 1972 .... οι συμμορίτες σήμερα έχουν χρεώσει και τους επόμενους 2 αιώνες!

0 σχόλια
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhAWGgsqy0OpB3B7HJpuRjaYQp9Co_ZLv4pxqoZ6dHcDiK6jyyR5zuCisgnMb2aRIvSazmirm_MCKY7esjnBquFpCVOLqEdLZP78o9yd0H8WmxFOeMl45E2m7of_42tYJ21vhw4GBcoDNg7/s1600/446-MIKRO-GIA-WEB.jpg
Διαβάστε περισσότερα »

Ο κλέψας .... του κλέψαντος ...Ωωωωωωωωωωωω κλεφταράδες!!!

0 σχόλια
Διαβάστε περισσότερα »
 

Η λίστα ιστολογίων μου

makelio πραγματικό τώρα!!!

Εξωτερικές συνδέσεις

Η λίστα ιστολογίων μου

Meteo

>

2375000

GreekBloggers.com

ΕΛΛΑΣ 'Η ΤΕΦΡΑ με αυτο το ρητο ζουν εδω και χρονια οι ΣΗΜΕΡΙΝΟΙ ΗΡΩΕΣ

ΙΣΤΟΛΟΓΙΑ ΠΟΥ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΩ

Image Hosted by ImageShack.us

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Search in makelio

Από το Blogger.

Αναγνώστες

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Goal.com - News



- Aποκαλυπτικό ρεπορτάζ του Νewsit - Τι λέει η πρώην σύζυγός του με την οποία είχε δύο παιδιά - Τον δολοφόνησαν για να του πάρουν την κάμερ...
  • μετά τη δολοφονία του 44χρονου
  • ✓ eroticguru via naggisch ✓ eroticguru via lou4fun ✓ eroticguru via diaspora99 ✓ eroticguru via simplydreamin ✓ eroticguru via luck...
  • Για τον κ. Ρέππα που χαρακτηρίζει το κίνημα “Δεν Πληρώνω” ως κίνημα “Τζαμπατζήδων”. Τζαμπατζήδες είστε εσείς, κύριε Ρέππα, και όχι απλά Τζ...
  • ΕΚΤΑΚΤΟ ΣΥΝΤΟΜΟ ΣΗΜΑ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΡΩΣΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΥΦΗΓΕΣΙΑ Ο.Ε.Α. ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ ΠΡΟΣ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΡΩΣΙΚΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗ...
  • σκαρφάλωσε χθες ο υδράργυρος, μετατρέποντας την Κύπρο σε πραγματικό καμίνι-μαρτύριο για τους κατοίκους. Η θερμοκρασία αυτή, η οποία καταγρ...
  • ΕΚΤΑΚΤΟ ΣΥΝΤΟΜΟ ΣΗΜΑ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΡΩΣΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ
  • Νυκτερινός Επισκέπτης (ΑΛΗΘΕΙΑ, ΤΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΚΑΝΕ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΤΟΥ ΦΡΙΖΗ;). ΠΟΥΘΕΝΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΤΙ ΣΧΕΤΙΚΟ.... ΜΑΡΔΟΧΑΙΟΣ ΦΡΙΖΗΣ: Ο ΕΒΡ...
  • (η), ον , ἀττ. συν. χρυσοῦς, ῆ, οῦν ΄ ἐπ. χρύσειος, η, ον ΄ ( χρυσός )΄ ὡς καὶ νῦν, χρυσός (ὡς ἐπίθ.), ἐκ χρυσοῦ κατασκευασμένος ἤ διακοσμημ...
  • About Us

    Pantech Cellphones

    Copyright © makelio All Rights Reserved • Design by Dzignine
    best suvaudi suvinfiniti suv